(Inside me, it was...)

4.3.2017

Trolling the Russia Trolls

My good friend Suvi needed a shot in the arm, so she started her Saturday by trolling the trolls. She got kicked out from the Facebook group, Venäjän trolliarmeija, eventually. The thread was saved 4 March 2017 2.55 p.m.
Ilmiannoin Lahdessa asuvan Galinan julkaisun. Rajansa kaappiputinistillakin.
Like
24 Comments
Comments
Alma Sanmartin Voit varmaan ilmiantaa samalla koko Venäjän kansan, ovat ihan avoimia putinisteja enemmistöltään. Ja sehän ei meille kuulu mitenkään, koska emme puutu muiden valtioiden asioihin ja tuemme demokratiaakin, eikös. Jos Galinaa vituttaa olla sylkykuppina tä...See More
Like75 hrsEdited
Suvi Räsänen Tarkoitin itseäni.
Like5 hrs
Like15 hrs
Alma Sanmartin Ja voit määritellä samalla koko putinismin, se olisi tärkeää
Like25 hrs
Suvi Räsänen Onko sinulla jokin opaskirja, Alma Sanmartin, jossa lukee, että sinun tehtäväsi on sanella toisille keskustelun säännöt ja vaatia että he noudattavat niitä? Kuulostaa diktatuurilta.
Like15 hrs
Alma Sanmartin Osut tuossa asian ytimeen, mutta tämän ryhmän ulkopuolella valtani on vähäinen.

Mutta etkö juuri itse sanele ajattelun ja reagoimisen sääntöjä venäläisille?
Like5 hrs
Suvi Räsänen Luulisin että ne säännöt sanelee Suomen lainsäädäntö.
Like5 hrs
Alma Sanmartin Ja Galinan raivokohtaus luokattoman paskaan journalismiin ja rasistisiin asenteihin on Suomen lain mukaan kielletty?
Like25 hrs
Suvi Räsänen Vihapuhe on kielletty, mutta senhän sinä moderoijana tiedät.
Like5 hrs
Alma Sanmartin Vihapuhe?
Like5 hrs
Alma Sanmartin No kerroppas missä kohtaa.
Like5 hrs
Alma Sanmartin Vihainen puhe ei ole sama asia kuin vihapuhe.
Like15 hrs
Suvi Räsänen No, kuule, menepä ITSE lukemaan! Ajattelitko teettää ylläpitäjän työsi toisilla? Tiedän, että se on maan jossain päin maailmaa, mutta ei täällä
Like5 hrs
Alma Sanmartin Luin sen läpi jo toiseen kertaan. Sinulla on edelleen osoittamatta postauksen putinismikin. Nyt kannattaisi jo yrittää vähän perustella tyhjän heittelyn sijaan.
Like15 hrs
Suvi Räsänen Jos et ymmärrä suomea, en mahda sille mitään. Ja onneksi tämä kysymys vihapuheesta on sellainen, jota sinä Alma et päätä. Ennen kuin plet oikea diktaattori.
Like5 hrs
Peter Saramo Suvi Räsänen: Minäkin olen ymmälläni. Kenelle ilmiannoit Galinan ja mistä?
Like14 hrs
Suvi Räsänen SUPOLLE: VIERAAN VALLAN AGENTTI!
Like4 hrs
Roland Deschain Aleksander Osipov Olinpa täsmälleen samaa kuvaa tässä just laittamassa... 
Like34 hrs
Suvi Räsänen Teillä on jopa yhteiset kuvat täällä, että mitä saa laittaa.
Like4 hrs
Stacy Siivonen Nivvarmaan.
Like14 hrs
Aleksander Osipov Suvi https://www.poliisi.fi/vihapuhe .

käsitettä. Viharikoksella tarkoitetaan yleisesti henkilöä, ryhmää, jonkun omaisuutta, instituutiota tai näiden edustajaa kohtaan tehtyä rikosta, jonka motiivina ovat ennakkoluulot tai vihamielisyys uhrin oletettua tai todellista etnistä tai kansallista taustaa, uskonnollista vakaumusta tai elämänkat...
POLIISI.FI
Like4 hrs
Suvi Räsänen Ai nyt lainaatte Suomen lakia? Sen maan, josta vielä pari sekuntia sitten ei ollut mihinkään? Hupsis! Se on täsmälleen sama kuin Anders Breivik vetoamassa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.
Like4 hrs
Aleksander Osipov Suvi Mä luulen, että tuo sinun avautumisesi assosioituu samalla tavalla muissakin. Ihan omin pikku kätösin etsin googlesta tuon
Like4 hrs
Aleksander Osipov Mä en itse allekirjoita Galinan avautumista. Mutta kun sinä perustelit, että se kirjoitus on laiton, niin laitoin vain siksi, että olisit tietoinen asiasta.
Like24 hrsEdited
Alma Sanmartin Suvi, Galinan kohtaus ei saanut täällä kovin suurta suosiota, jos katsot peukutusten määrää suhteessa siihen miten pitkään postaus on ollut ylhäällä. On aika yksinkertaista ajatella sitä parin tuhannen ihmisen ryhmän jakamaksi kannaksi.
Like4 hrs
Suvi Räsänen Okei. Tarviiko sitä sitten puolustaa sitä kantaa? Mua voi syyttää siitä, että luikin tässä Facebookin ylikansallisiin helmoihin. Olen vähän kuin Martti Ahtisaari, jolla on Naton mahti selkänsä takana, kun hän sanoo Milosevicille: "Hyväksyisit nyt ne rauhanehdot."
Like4 hrs
Alma Sanmartin Minä en kyllä mitenkään koe sitä puolustavani. En vain näe siinä syytä poistoonkaan. Mutta edelleen tahdon tietää, mikä siinä on sitä putinismia.
Like4 hrs
Suvi Räsänen Kuten sanoin, putinistilla tarkoitin itseäni, mutta jos haluat välttämättä tietää, mikä Galinan postauksissa oli Putinista muistuttavaa, niin hyökkäävyys, röyhkeä valehtelu ja hyvän maun täydellinen puuttuminen. Näitä en löytänyt trolliarmeijan opaskirjasta, joten linkkiä en voi nyt laittaa tähän.
Like4 hrs
Sepe Seppo Vaara Teitkö tosiaan ilmiannon Supolle väittäen Galinaa vieraan vallan agentiksi?
Like4 hrs
Alma Sanmartin No seuraavaksi etsi pätkä, missä Putin esiintyy hyökkäävästi, röyhkeästi ja täydellisesti ilman hyvää makua. Varmasti helppo googlata, videota löytyy satoja tunteja. Muutoin puhut pelkistä mielikuvista.
Like14 hrs
Suvi Räsänen Eilinen Sergei Ivanovin haastattelu Ylen uutisissa käy. Ivanov ei tietenkään ole herra itse, vaan putinisti. Tiedän että Yle on mielestänne valemedia, mutta Ivanovin omia, kameran tallentamia lausuntoja senkään on paha muuttaa. Putinilta käy mikä tahansa esiintyminen.
Like4 hrsEdited
Suvi Räsänen 1500 km tulee mieleen ensimmäiseksi Peeltä itseltään. Ruksaa kohta "röyhkeä valehtelu".
Like4 hrs
Alma Sanmartin Suvi on mukavaa, että saamme uusia jäseniä, ja kyseenalaistajat ovat erityisen tervetulleita. Nyt on vain niin, että olemme keskustelleet tuostakin tapauksesta täällä aivan tolkuttoman paljon, jollakin haulla löydät varmasti noita ketjuja, vaikka ovat ...See More
Like3 hrs
Suvi Räsänen Laiton vallankumous. Tässä yksi (ja linkki!), kaikki täällä varmaan keksivät itse sen toisen... https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Ranskan_suuri_vallankumous
Like3 hrs
Suvi Räsänen Ei mulla ole tarvetta puhua 1500 kilometristä, mutta pyydettiin esimerkkejä. Kiovan "laiton vallankumous" on toinen. Ja pyydän, ei todisteeksi linkkejä satusivustoihin tyyliin globar research. Mäkin voin laittaa tähän linkin C. S. Kewisin tuotantoon, jos se vaikka vakuuttaa jonkun: https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Narnian_tarinat

on yleistä ja hyvyyden voimat taistelevat pahaa vastaan. Päähenkilöinä ovat yleensä meidän…
FI.WIKIPEDIA.ORG
Like3 hrs
Alma Sanmartin Janukovits valittiin demokraattisesti vaaleilla ja hänet ajettiin maanpakoon. Tämäkö mielestäsi ongelmatonta?
Like3 hrs
Apell Oili Irmeli Mikä oli aihe ? Eihän "kaappiputinismi" rikos ole, että ilmiantaa pitäisi ? Ja mille taholle ilmiannon teit ?
Like34 hrs
Suvi Räsänen Kaappiputinisti olen minä. Ilmiannoin itseni Suomen kansalle.
Like24 hrs
Apell Oili Irmeli Sanon Ahaa , vaikken ymmärrä nyt ollenkaan ??
Like24 hrs
Suvi Räsänen Rankkaa.
Like4 hrs
Maxim Smirnov Suvi Räsänen ilmiantaminen on suomalaisten veressä. Miten se meni? Suomalainen valmis maksamaan 50 eur, ettei naapuri saa satasta:)

Liittyen Galina. Uskoisin, että hän vaan kyllästyi lukemaan nämä suomen hienot päivälehdet ja hänessä nyt puhuvat tunt...See More
Like74 hrs
Suvi Räsänen Tuo oli niin ikään vihapuhetta.
Like4 hrs
Sepe Seppo Vaara Sulla on kyllä erikoinen käsitys vihapuheesta.
Like64 hrs
Alma Sanmartin Ja mikä tuossa sitten oli vihapuhetta? Nyt ala vähän tarkentamaan kommenttejasi. Kun vahvoja kantoja esittää, ne pitää pystyä perustelemaan.
Like3 hrs
Suvi Räsänen Mistäs tämä Hakkarainen sai niitä tuomioita? En käy niitä tässä googlaamaaan, mutta uskonto ei ole ainoa asia, jonka loukkaaminen on laissa kielletty. Tai jollei laissa niin kansantuomioistuimissa.
Like3 hrs
Suvi Räsänen Laiton vallankumous on muuten yksi oudoimmista sanahirviöistä mitä on keksitty. Millainen mahtaisi olla laillinen vallankumous?
Like3 hrs
Alma Sanmartin Miten nämä kaksi kommenttiasi liittyivät mihinkään? Etkä edelleenkään vastannut mikä Maximin kommentissa oli vihapuhetta.
Like3 hrs
Suvi Räsänen Alma, syytit minua vänkäämisestä. Jos et halua ymmärtää, en mahda mitään.
Like3 hrs
Alma Sanmartin Niin mitä en halua ymmärtää?
Like3 hrs
Suvi Räsänen Ilmiannoin sen.
Like4 hrs
Sepe Seppo Vaara Minne? Supolle? 
Like4 hrs
Antti Mikko Immonen Suoraan sanottuna en ymmärrä em. keskustelusta mitään. Kuka ilmiantoi, kuka teki väärin....en jaksa ketjua toista kertaa lukea. Jos en eka kerralla käsitä mitään mistä siinä on kyse.
Like24 hrs
Alma Sanmartin Lol, äläs nyt, tämähän on kuin vanhoina hyvinä aikoina. Vängätään vänkäämisen ilosta.
Like13 hrs
Esko Nieminen Mitä täällä taas tapahtuu..? 
Like13 hrs
Alma Sanmartin Siis Suvi antoi Galinan postauksen ilmi ei ylläpidolle vaan Supolle. Nyt täällä melko kärsivällisesti ihmetellen kysellään perusteluja.
Like23 hrs
Esko Nieminen Jaa juu. Jos nyt puhutaan samasta postauksesta, niin... No, sanotaan nyt vaikka niin, että Supossa varmasti osaavat arvostaa tuota mahdollista ilmiantoa sen ansaitsemalla tavalla. 
Like23 hrs
Suvi Räsänen Onko tarkoitus saada minut toistamaan vihapuheeksi luokiteltavat kohdat, jotta sama syytös voitaisiin kohdistaa minuun?
Like3 hrs
I.l. Kikurinen Kyllä sinut muutenkin voidaan poistaa täältä rölläämästä.
Like23 hrs
Suvi Räsänen Ja minä kun luulin että olette kaikki rasismia vastaan. Suomalaisten halventaminen on sen sijaan suotavaa, ilmeisesti.
Like3 hrs
Sepe Seppo Vaara Mahtaa Supon miehilläkin olla hauskaa kun yrittävät päästä kärryille mistä tässä ketjussa on kyse.
Like93 hrs
Alma Sanmartin Joo, harvoin niitä käy sääliksi, mutta nyt ehkä.
Like3 hrs
Suvi Räsänen Vai onko tarkoitus toistaa vihapuhetta niin kauan, että siitä tulee "normaalia"?
Like3 hrsEdited
I.l. Kikurinen Onkohan Suvi muistanut ilmoittaa Supolle myös Hamilon ja Hännikäisen kirjoituksia?
Like3 hrs
Suvi Räsänen Täydellinen esimerkki ns. "mutta samaan aikaan viidakossa" -ajattelusta. Tunnetaan myös kömpelöhköllä nimityksellä newyorkdollsismi.
Like3 hrsEdited
I.l. Kikurinen Kunhan kysyin 
Like3 hrs
Timo Salmivuori Heh. Onko täällä supon ilmiantajajia ? Eihän tämä mikään salainen ryhmä , eikös tähä ryhmään kuulu nettipoliisikin , että tuskin täällä nyt vihapuhetta esiintyy, paitsi mitä nyt joskus, joku tosi trolli yrittää ...
Like13 hrs
Sepe Seppo Vaara Kyllä, Fobba on ollut ryhmässä jo kuukausia ja yhtään huomautusta häneltä ei ole tullut ryhmäläisten kommentoineista tai postauksista.
Like23 hrs
I.l. Kikurinen Eihän sitä Suvi koskaan tiedä vaikka tämä ryhmä oikeasti olisi Demlan perustama mädätysryhmä 
Like3 hrs
I.l. Kikurinen Suvi hyppäsi junaan ja lähti etsimään Supoa Siberiasta.
Like13 hrs
Maxim Smirnov Viikonloppuja kaikille;)
Like93 hrs
Juha Hakala Mahtoiko olla ihan oikea trolli alkuperäisessä merkityksessä?
Like43 hrs
Solnesko Misonok Joku veikkolalainen trolli taas...
Like3 hrs
Juha Hämis Hämäläinen Minusta tuossa oli kyse joko ryhmäläisten vedätyksestä oudolla huumorintajulla varustettuna tai sitten aidosta mielenterveyspotilaasta, jolla piuhakytkennät hieman sekaisin.
Like32 hrs
Solnesko Misonok Sekä että...
Like54 minsEditedEi kommentteja:

Lähetä kommentti