Stay! Or don't...

For fresh fruit,
go to

26.2.2015

Rakas reinkarnaatioJa kaiken niskoille sysätyn, perässä laahaavan päälle, tai pikemminkin siitä huolimatta, tapahtui IHME, koitti uusi ALKU (s. 1 - 22).


Älkää kysykö mistä johtuu tasavalta. Hallitusmuoto on meille annettu, ja meidän tulisi olla siitä kiitolliset. Mitä vielä. Vaaditaan venäläinen kääpiö kiljumaan korvan juureen tai mestausvideo jostain Irakista, ennen kuin muistamme mitä meillä on ja muilla ei (sen pikkuseikan lisäksi, että aurinkokunnan suurin sotilasmahti on puolellamme). Ne väittävät kivenkovaa, että demokratia on uskonto. Ei ole, vaan tulitauko, talousalue. Onnettominkin kansanvalta toimittaa sen, mistä uskonnolliset kieli pitkänä unelmoivat: rauhan. Se on tosin lainaa, mutta niin on elämäkin. Saamme pitää yksin kuoleman. Toivottavasti se on odotuksen väärti. 
Jatkuu TÄÄLLÄ.

Note for the English reader: If I had any originality at all / even a shred of a soul left, I would be doing this:
it's not great for the highway workers, who are not doing this job for the free books, and are also in physical danger.
Hey, okay, I stole the idea, but only after chewing on it an entire day.


* * *

Elämäni on valunut hukkaan. Hyvät ajat ovat jääneet taakse tai eivät koskaan koittaneet. Mainokset lupailivat liikoja. Ehkä itsekin ymmärsin väärin. Hyvä tulee sille, joka jaksaa odottaa; älä odota onnesi ohi. Ota tuosta selvää. Näin kävi, voi rähmä. Totean tapahtuneen, kerron kohtaloni. En kaipaa kenenkään sääliä.

Kysytään kuitenkin: kuinka moni uskoo olevansa asemassa, jossa voi jaella sääliä, katsoo kyykkivänsä yläpuolellani ihmisarvon mittapuussa?


Vale, saastainen vale… jokainenhan siihen uskoo. Ja hyvä niin; mutta sanokaa minun sanoneen. Jonain päivänä saatte nähdä, että ainut siteenne tuohon puuhun on siitä roikkuva köysi, joka juuri kuristuu kaulanne ympäri.


Silloin on myöhäistä pohtia ihmisarvon aatteellista perustaa, hakata puuta poikki.


Lyhenne pk tarkoittaa päiväkirjaa, ei päiväkotia, kuten hysteerikko luulisi.
Selkä seinää vasten, sano -
SHOOTING GALLERY.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti