Stay! Or don't...

For fresh fruit, go to mattipaasio.com

19.10.2015

Sakseton Edward ja Pariisin terrori


Piti kirjoittaa siivouksesta mutta...

Burman bin Laden – tunnetaan myös nimellä Buddhan bin Laden – Ashin Wirathu kylvi paikallisiin muslimeihin kauhua kampanjallaan, joka kantoi nimeä, siis numeroa 969.
Rohingya-muslimit, joita BBL vainosi, olivat osin hänen ansiostaan kohonneet kadehdittuun asemaan. Mediassa huhuttiin, että kyseessä oli maailman kaltoin kohdelluin kansa.
Miksi? Buddha kieltää kysymästä miksi.
Kuunnelkaa vaihteen vuoksi. Kristinuskossa ei ole mitään vikaa sinällään. 2000 vuotta mitä tahansa maailmanselitystä vain alkaa olla liikaa. Ihmiskuntaan iskee ähky. Jokainen vaihtoehto vallitsevalle liturgialle alkaa kuulostaa tolkun puheelta, oli oppi miten älytön hyvänsä. Selväjärkisyys menee muodista. Islamin voittokulku ja lukemattomat salaliittoteoriat todistavat tämän puolesta. Kuten todistaa myös vasemmiston renessanssi. Vasemmasta on tullut uusi musta. Ei vasureita kukaan silti Kreikan ulkopuolella äänestä.
Miksei? Buddha kieltää…
Saitte ylipuhuttua. Sosialismia on kohdannut sama kohtalo, jota sen kannattajat vaativat pankeille ja luonnonvaroille. Kansa on kaapannut ideologisen tuotannon itselleen. Ja katso: yhteiskunnan kaikki kerrokset veisaavat samaa virttä. Kuunnelkaa ketä tahansa kotimaista kulttuurialan ammattilaista television uutislähetyksessä, silloin kun oikeita uutisia ei tosissaan löydy. Tunnustan olevani vieraan vallan agentti, ellei kansallisen itsetuntomme kohottaja pidä itsestäänselvyytenä kaikkia seuraavia ja toista sanasta sanaan ainakin yhtä seuraavista väitteistä:
(1) Eriarvoisuus on lisääntynyt.
(2) Turvaverkkoja puretaan.
(3) Vapaamuurarit sen tekivät.
Älymystön levari on soittanut samaa uraa 1990-luvun lamasta lähtien. Prinssit ja prinsessat vajosivat tuolloin uneen, heräsivät eilen ja väittävät nyt kivenkovaa, ettei välissä ole tapahtunut mitään. Ja niin on, jos siltä näyttää. Yhä räikeämmäksi repeävä kuilu rikkaiden ja köyhien välillä sekä hyvinvointivaltiota ahneuksissaan pirstovat porvarit – näistä kuvista on tullut aikamme alttaritaulu, papinkaapu, joka viestittää kantajansa herkkää omatuntoa. Se viestittää kantajansa kokemaa ainutlaatuista kärsimystä. Eikä tätä kaapua riisuta koskaan. Muuten voisi paljastua, mitä sen alla on.
Onko siellä mitään?
Hyvien asioiden edistäminen on kuin kuntosalilla kävisi. Siihen pyrkivät kaikki, sillä jälkeenpäin vientiä riittää. Kysyntä ennen muuta; ja samalla kohenee myös terveys, mielenkin.
Paras ilmentymä nykypäivän hengestä on fyysikko, joka näyttää aivan perigootin karikatyyriltä. Kaveri on uuvuttanut aivojaan virassa niin, että vapaa-ajalle harkintaa ei riitä yhtään. Ja tädit ihastelevat, kun Edward käyttää saksien sijaan sanoja... antakaa pojan puhua! Kertokoon vaihteeksi vaikka... Palestiinasta?
Tai Palestiinasta.
Mutta johonkin on kotirouvankin vedettävä raja. En suosittele, että Edwardin kuullen mainitaan Pariisin terrori-iskuja.
Jos perheenpää sattuisi yllättämään kesken niiden puheiden, saattaisi hän hikeentyä ja fyysikko löytää itsensä kiperästä tilanteesta. Hänellä olisi kaksi vaihtoehtoa: pakene tai taistele. Tutkijat ovat luonnehtineet tällaista pakkorakoa, jossa päätös on tehtävä kahden vastenmielisen lopputuloksen välillä, sanaparilla choose cooze.
Meidän on tehtävä kaikkemme, ettei Edwardia ajeta moiseen nurkkaan.
Jos jotakuta yhä askarruttaa, mitä agendaa vasemmisto nykyään ajaa, voin valaista asiaa.
Näin se menee, opiksi ja iloksi:
Otetaan proletariaatin diktatuuri.
Poistetaan proletariaatti.
Voilà!




Burman muslimit käyttivät tätä numeroyhdistelmää




...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti