(Inside me, it was...)

26.7.2014

Ev'ry Vikernes Handicap and @tolokno


Aulis Elämän antaja!

Lienee paikallaan selittää sanalla tai parilla itsepintaista takertumistani Timo Hännikäiseen. Piruparalla itsellään ei ole mitään tekemistä asian kanssa; hän on joutunut korkeampien voimien pelinappulaksi syyttä suotta. Hännikäisen oletettu ylivertaisuus sanaseppona tai hänen suoraselkäinen - niin ikään oletettu - ajattelunsa eivät siis liity asiaan millään tavalla.

Todellinen syy pakkomielteeseeni on Varg Vikernes.

Teille en ole puhunut juurikaan Pussy Riotista, muille sitäkin enemmän. Mieltymykseni idän neitosiin on huomattavasti helpompi selittää kuin tapaus Hännikäinen. Joudun seuraavassa turvautumaan englannin kieleen, sillä haluan että asianosaiset itsekin ymmärtävät perimmäiset vaikuttimeni, jotka uskon jakavani vasemmistointellektuelli Slavoj Žižekin kanssa:

They're simply adorable!

Varg Vikernes and Tim Handicap are one. Not two, not three, not four - one.

And the way Robert Mapplethorpe and Mr Handicap react to the black male body is also alike: they put it under scrutiny, and make it appear...

Adorable.
AND I WANT TO FUCK TOLOKONNIKOVA. (PLEASE.)

If it's out of the question, I'll settle for Norah Jones.

Noin: olo keveni kummasti.

Käyttekö Te koskaan ripittäytymässä, itse oikeutettu triathlon-mestari?

Kannattaisi kokeilla. Sen jälkeen jaksaa taas painaa pitkää päivää.

*   *   *

Ennen, jos muistan oikein arkun kantajilla oli mustat kantoliinat, jotka he venyttivät olkansa yli. Nykyään, kun kaikesta säästetään, liinat ovat lyhentyneet ja molempiin päihin on ilmestynyt paksu puinen rinkula, eräänlainen kahva, mikäli oikein olen ymmärtänyt. Uudistus menettelisi muuten, mutta kun liinoja ei ole laitettu kiinni ja ne ovat lyhyet, seuraa erinäisiä ongelmia. Minulle seurasi ainakin, mutta se ei taida ylittää uutiskynnystä.

Kantajat asettuvat pareittain arkun ympärille. Jos parin toinen osapuoli ottaa varaslähdön tai toinen - tässä tapauksessa minä - hidastelee, vaikka suntio on antanut yksiselitteisen ohjeen: "Kantajat tarttuvat arkkuun yhtä aikaa" - niin, jos prosessi käy ohjeista huolimatta ylivoimaiseksi, voi seurata lieviä tai kohtalaisia ongelmia.

Näistä epäkohdista kerromme lisää kirjoitussarjamme seuraavassa osassa, jossa tapaamme pitkästä aikaa myös kauan kaivatun Sonjan. Häntä ehti tosiaan tulla ikävä. Saahan Sonja kunnian - tai ehkä itänaapurissa olisi soveliasta röyhistää rintaa - kyllä, voi kyllä!

Asiaan palataksemme: Sonja siis toimittaa PR:ää tässä takapajulassa, jota myös EU:ksi kutsutaan.I fell into the ocean
And you became my wife 
Musiikkia Woyzeckiin: Tom Waits - "All the World Is Green"
Ja sitten vähän Mozartia.


Cont'd here.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti